SEDMI zodijački znak pod uticajem Venere, pleni šarmom, ljubaznošću, lepotom.

СОМОТСКА РУКАВИЦА, ЧЕЛИЧНА ПЕСНИЦА: Астро Новости - Откривамо све врлине и мане Вагe у хороскопу

Foto: Shutterstock

Vaga je miroljubiva, komunikativna, druželjubiva, diplomatski nastrojena. Zna da bude slatkorečiva, kako bi postigla ono što želi. Deluje uzdržano, ali to je samo njen imidž, jer je emotivnija, nego što pokazuje. Odluke često donosi pod uticajem emocija, zna da bude subjektivna, tvrdoglava. Najvažniji su joj jmir i harmonija, zbog čega je sklona kompromisima.

Vagu bije glas da je neodlučna i da stalno vaga „za“ ili „protiv“, što može doći do izražaja u šopingu, koji obožava. Međutim, Saturn, planeta odlučnosti i istrajnosti, egzaltiran u Vagi, predstavnicima ovog kardinalnog znaka daje gvozdenu volju, pa nikada ne odstupaju od svojih ciljeva. Zato za Vagu važi izreka, „somotska rukavica, čelična pesnica“. To se ne može reći za njeno zdravstveno stanje jer je Sunce (simbol vitalnosti) u Vagi u znaku svoga pada, zbog čega je njeno zdravlje krhko (bubrezi, koža, venska cirkulacija, pankreaso, diskus hernija).

Foto Pixabay free images

Kod ovog vazdušnog, umetničkog znaka, preovlađuju romantična osećanja, više nego strast, mada žene često ostavljaju utisak fatalnih zavodnica. A zapravo najviše vole da flertuju. Muškarci deluju pomalo tajanstveno, kao da se ne zna šta misle. Nenametljivog šarma, poseduju urođenu otmenost i pravi su kavaljeri koji se prema damama ponašaju viteški. Veliku pažnju posvećuju fizičkom izgledu, posebno frizuri. Oba pola obožavaju parfeme, cveće i domaće životinje.

Žena Vaga, sa Bikom i Ribama, deli titulu najlepših dama Zodijaka. To ne čudi kada se zna da su ovi znaci pod najvećim uticajem Venere, planete lepote, ljupkosti i gracioznosti. Lepo vaspitana, prefinjenih manira, Esteta, prati modu, voli lepo da se obuče, satima se šminka pred ogledalom. „Pada“ na muške komplimente, cveće, fina, pa ne zna da odbije udvarače. Ne podnosi grube i neotesane muškarce, a za partnere bira privlačne i ambiciozne. Nije materijalista, najvažnije joj je da bude voljena svaki dan. Ukoliko oseti da nije tako, poremećaj emocionalne ravnoteže potpuno je izbacuje iz koloseka.

Foto: Shutterstock

Žene Vage su veoma vezane za članove porodice i roditelje, posebno majku, brižne su i spremne da se žrtvuju za njih. Kao majka, izuzetno je posvećena deci, dok muškarac Vaga neguje prijateljske odnose s njima. On je mladolik, otmen, elegantan, negovan. Na njega se možete osloniti, tolerantan je i pronicljiviji nego što deluje. Mane su mu što može da bude lenj i apatičan, ne baš jake volje i koncentracije. Kada su banalne, svakodnevne odluke u pitanju, dovoljna je mala zbrka, da postane neodlučan.

Što se karijere tiče, oba pola se odlično snalaze u kreativnim, umetničkim zanimanjima, u medijima, trgovini, pravosuđu kao i u poslovima koji podrazumevaju rukovanje novcem (Venera je i simbol novca). Žene Vage se lakše prilagođavaju uslovima rada, od muškaraca.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ŠOK PORUKA IZ BUNDESTAGA: Ukrajina nikada ne može da pobedi Rusiju, to nikada nije bio cilj

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji „Takovska 10“ da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Originalni tekst