AKTUELNO

Horoskop

Šokirali bi se kad bi saznali šta ova 4 znaka horoskopa pretražuju na internetu

Izvor: Krstarica, Foto: Pixabay.com ||

Neki ljudi veruju u transparentnost misli i osećaja, dok su drugi oprezniji u pogledu otkrivanja svojih osećaja. Istovremeno, iznenadili biste se kako naizgled nevini pojedinci u svom svakodnevnom životu imaju mračniju stranu.

Ovi horoskopski znakovi bi vas mogli šokirati svojom mračnom i uznemirujućom istorijom pregledavanja interneta.

Rak

Rakovi ne vole biti bolesni, ali će učiniti sve što mogu kako bi od partnera dobili pažnju i osećali se maženim i paženim. Često u kasne večernje sate pretražuju internet kako bi proverili simptome za koje vjeruju da ih trenutno proživljavaju.

Ako dobijete uvid u njihovu istoriju pretraživanja pomislićete da su hipohondri ili jednostavno paranoični jer ćete naići na mračnu spiralu tegoba i bolesti koje se čine opasnim po život.

Strelac

Strelčeviima vladaju njihove misli i kada ih um odvede na neko mračno mesto oni se okreću internetu kako bi potražili najčudnije stvari na mračnom internetu.

Većina Strelaca su skloni softveru i kodiranju i mogu posegnuti u udaljene uglove interneta kako bi zadovoljili svoju znatiželju o nekim neozbiljnim stvarima, kao i nekim uznemirujućim temama piše Pinkvilla.

Škorpija

Iako su jako elokventni i čine se vrlo sofisticirani, Škorpije su duboko u sebi nesigurni i stalno sumnjičavi prema drugim ljudima. Ako duboko zaronite u njihovu istoriju pretraživanja Interneta, verovatno ćete pronaći dokaze kako pokušavaju iskopati prljavštinu o svojim saradnicima ili šefovima, uhode bivšeg ili čak prijatelje nekoga tko im se sviđa.

Oni su jako sofisticirane uhode i znaju pronaći ono što ih zanima.

Ovan

Kada je reč o Ovnu, morate imati na umu da spoljna percepcija ovog vatrenog znaka retko odgovara onome što se nalazi iznutra. Od sumnjivih misli do podlih sklonosti, mogu vas iznenaditi svojom istorijom pretraživanja veba.

Moguće je da će imati tajni fetiš ili čak tajni seksualni identitet. Ovan je jedan mračan karakter.

Horoskop

NAJUSIJANIJE GLAVE HOROSKOPA: Ova tri znaka u svakoj sekundi mogu da EKSPLODIRAJU!

Horoskop

Ova 4 znaka gladna su pažnje

Horoskop

Stiže im novac do kraja 2022: Za ova 3 znaka horoskopa dolazi razdoblje sreće i bogatstva

Horoskop

Ova 3 znaka su pravi KUPOHOLIČARI, uživaju u luksuznom šopingu

Lifestyle

KO BI REKAO!? Ova 4 horoskopska znaka 'NAJLEPŠE STARE'

Horoskop

Jeste li među njima? Ova 4 znaka horoskopa imaju najveće šanse da se bezobrazno obogate

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)