Nastupi Jelene Karleuše uvek su ispraćeni sa produkcijom kakva dolikuje svetskim zvezdama, a pop diva je sada otrkila od kojih zahteva se sastoji njena rajder lista.

Pop diva Jelena Karleuša uvek se potrudi da svaki koncert ili nastup bude ispraćen i sjajnim scenskim momentom, te slobodno može da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama, kada je produkcija u pitanju.

Foto: Informer

 

Jelena je u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, Dejana Milićevića, gostovala u jednoj emisiji, pa tom prilikom otkrila kakve zahteve ima pred koncert, odnosno od čega se sastoji njena rajder lista:

Odgovor o pevačicinim zahtevima, najpre je dao Dejan:

Foto: Tanja Andric

 

– Da li ti misliš da mačka poput nje, može da ima neku normalnu rajder listicu, jedan sokić i jedan smokić? Ne ide – rekao je Milićević, a zatim se nadovezala i diva:

– Tražim papagaja, zbog energije, sa sve onim bojama i perjem, daje mi neku posebnu energiju i utiče na moju auru – rekla je Jelena kroz smeh, pa zatim dodala:

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Moja rajder lista je ozbiljna lista, možda najobimnija od svih javnih ličnosti. Da bi se desio uopšte moj nastup, moraju da se ispune sve te tehničke stvari, od ozvučenja, rasvete i veličine bine. Kada je reč o bekstejdžu, ja ne pijem alkohol, ali tražim dosta sokova bez šećera, puno voća, jer ne volim slatkiše, tako da je to neka lajt rajder lista – zavšila je pevačica.


Ovo sigurno niste znali o Jeleni Karleuši! Pop diva otrkila sve o problemu koji ima godinama

sledeća vest

Originalni tekst