Pjevač Era Ojdanić često privlači medijsku pažnju zbog svojih izjava, a sada je u javnost isplivao jedan detalj koji je šokirao sve.


Naime, kako prenose mediji on ju je navodno držao dva dana mrtvu suprugu Ljupku u hladnjači, zato što je u njegovom motelu bila zakazana svadba za koju je uzeo kaparu od 500 eura pa nije htio da je otkaže.


– Kada mu je preminula žena LJupka, u njegovom motelu bila je zakazana svadba baš na dan kad je trebalo da bude sahrana. Era nije htio ni da čuje da se otkaže veselje, jer bi to značilo da mora da vrati 500 eura, koliko je uzeo unaprijed za svadbu. Odlučio je da Ljupku stavi u hladnjaču dok ne prođe svadba, pa tek onda da je sahrani. Svi su ga osuđivali zbog toga, a on je govorio: „Može Ljupka da sačeka!“ Uvijek je bio arogantan prema njoj, a sad kao plače što je umrla mlada – otkrio je Erin komšija Rade i dodao da se Ojdanićev sin bunio zbog toga, ali da nije uspio da promijeni očevu odluku.

– Dragutin je na sve načine pokušavao da ga ubijedi da to ne radi, ali Era je bio neumoljiv. Mučena Ljupka je mrtva bila u toj hladnjači koja se nalazila u kamionu u dvorištu dok se iz motela orila muzika. Tek poslije dva dana su je izvadili i sahranili. Eto kakav je Era čovjek. Zbog 500 eura bi i najrođenijeg prodao.

Pjevač je potvrdio da pokojna Ljupka nije sahranjena na vrijeme.

– Tačno je da je Ljupka bila na sigurnom dva dana dok je trajala svadba, ali nisam je ostavio u hladnjači nego u pogrebnom preduzeću. Možete misliti koliko je meni bilo teško dok je ona mrtva ležala tamo, a u motelu traje veselje. To je dokaz koliki sam profesionalac – rekao je Era za Stars.

(express/stars)

Originalni tekst