Aca Bulić i Ana Ćurčić su se obratili svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, a kako kažu neće reagovati na negativne komentare, jer su srećni i ispunjeni.

Aca Bulić kaže da se u poslednje vreme plasiraju laži od strane bivših učesnika rijalitija, kao i od Milene Kačavende:

Ne dotiče nas šta pričaju zadrugari. Ana nije rasturila meni vezu. Imao sam devojku Anđelu sa kojom sam bio u vezi 7 godina. Raskinuo sam kada je Ana ušla u “Zadrugu”, ona nema veze sa mojim raskidima. Ne može nikada da bude ljubavnica. Morao bih da se razvedem, da bih je oženio, ali to je samo papir. Bitna je ljubav i emocija. 

Foto: ATA Images

 

Verenik Ane Ćurčić ističe da želi sve najboje Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić, ali i kumi Mileni Kačevendi:

Zvezdanu, Anđeli i kumi želim sve najbolje. Nadamo se da će se sve sa Milenom srediti.  Rijaliti je završen za mene je moja Ana moralni pobednik. Drago m i je da je izašla živa i zdrava. Jedino što je važno da joj se vratila ljubav. 

Ana Ćurčić ističe da je Zorica Marković bila i ostala njihov prijatelj i da planiraju da se vide sa njom:

Zoka je naš prijatelj! Planiramo sada kada završimo ovo naš zajedničko obraćanje i druženje sa fanovima da odemo sa njom na piće.

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

Aca Bulić kaže da on i Ana imaju podršku njihove dece i porodice:

Imamo podršku svih naših dragih ljudi, svi se raduju zbog naše ljubavi. Imamo veliku podršku koja stiže širom sveta. 

Ana Ćurčić kaže da ne planira da uđe u “Zadrugu 7”:

Ne planiram da uđem ponovo u rijaliti! Dosta je bilo! Uživam uz Acu, nismo počeli da živimo zajedno, ali smo vereni odavno. Lepo nam je i drago mi je što ga svi vole. On je skroman, ali zaista je frajer. 

Aca Bulić je prokomentarisao komentar ljudi koji tvrde da je Ana sa njim da bi je izdržavao:

Ani ću obezditi stan, kaže da nisu bitni kvadrati, nego ljubav, ali eto i to ima da rešimo. Nemojte da brinite. ​

Foto: ATA Images

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst