Mili je poznat kao neko ko tokom praznika uživa u egzotičnim putovanjima, a ove zime njegova stanica je Tajland. Producent i kompozitor rješio je da pauzu od snimanja „Zvezda Granda“ iskoristi uživajući na dalekoj destinaciji odakle pratioce na društvenim mtrežama obavještava o zanimljivim situacijama sa kojima se svakodnevno susreće.

Foto: Instagram

Ovoga puta nisu slonovi, već Milijev susret sa majmunima koji je mnoge nasmijao. Naime, oni su potpuno opkolili njegov auto, a ni sam Milić nije mogao da vjeruje šta je zatekao.

Foto: Instagram

–Hoćete banane? Da vidimo, ko zna neku pjesmu da otpjeva dobije bananu! Znaš ti onu pjesmu od Đanija „Sam sam“ našalio se Mili, nakon čega su svi porodično zapjevali čuveni hit.

Ipak izgleda da nije svima bilo zanimljivo kao Miliju s obzirom da su se neki i uplašili, a posebno njegov sin koji je u momentu kada su se majmuni popeli na auto bio u vozilu.

Izgleda da je ovo samo jedna od Milijevih avantura koje će sigurno prepričavati, s obzirom da je prije samo nekoliko dana ispunio sebi veliku želju i jahao slonove. Bitno da Aleksandar zna kako da uživa i napuni baterije za predstojeća snimanja u Grandovom studiju.

(Express/Grand)

Originalni tekst