Mađarska Puškaš Akademija prošla u treće kolo bez borbe.

ШОК! УЕФА избацила бившег финалисту Лиге Европе из квалификација

Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Evorpska fudbalska asocijacija (UEFA) objavila je da je ukrajinski tim Dnjepar-1 izbačen iz njenih takmičenja, ali ovom klubu tek predstoji najveća borba.

Mađarski klub Puškaš Akademija je tako bez borbe prošao dalje, s obzirom na to da je za rivala trebalo da ima upravo ovaj ukrajinski tim.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

U prošloj sezoni ukrajinske Premijer lige Dnjepar-1 zauzeo je četvrto mesto, samim tim izborio je plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

U ponedeljak UEFA je izdala službeno saopštenje u kojem je obavestila javnost da Dnjepar-1 neće igrati u njenim takmičenjima ove sezone.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Time su potvrđena nagađanja iz prethodnog perioda. Početkom jula ukrajinski mediji pisali su o finansijskim problemima kluba i putu u bankrot. Prošle nedelje ukrajinska liga je zvanično objavila povlačenje Dnjepra-1 iz takmičenja, a uledilo je i logično izbacivanje ovog tima iz Evrope.

Klub je napustilo više igrača, a nije pronađen novi finansijer. Ovoj ekipi se dakle ponovila se situacija od pre pet godina, kad je originalni Dnjepar raspušten, takođe zbog problema sa finansijama

Ne tako davno ovaj ukrajinski klub imao je fantastične rezultate, pre dve godine stigao je do osmine finala Lige konferencije. Inače, 2015. godine originalni Dnjepar stigao je do finala Lige Evrope, koje se održalo na Nacionalnom stadionu u Varšavi, tada je trofej osvojila Sevilja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst