Ovan

Pozicija planeta u astrološkim poljima novca, posla i karijere donose vam novac ako se bavite uslužnim delatnostima, turizmom, nekretninama, arhitekturom, građevinskim radovima. Napet aspekt između Meseca i Neptuna čini vas pomalo konfuznim.

Bik

Veliki „zemljani“ trigon planeta u poljima ličnosti, kreativnosti i kontakata sa strancima, donosi vam uvećanje prihoda, naročito preko kreativnih projekata. Ponašanje jednog prijatelja može da vas razočara. Moguće stomačne tegobe.

Blizanci

Povoljni aspekti vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa u astrološkoj kući posla, donose vam mogućnost za dobru zaradu ako se bavite poslom koji zahteva preciznost i manuelnu spretnost. Podložnost depresivnom raspoloženju. Nesanica.

Rak

Ako planirate projekat sa ljubavnim ili poslovnim partnerom, odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Meseca u odnosu na planete inspiracije i ambicije. Naglašeni znaci Lava i Bika, donose vam mogućnost isplative saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Lav

Sjajni aspekti Merkura, koji upravlja vašim poslovima, podstiču vašu ambiciju i potrebu da se istaknete u nekom poslovnom projektu. Mesec u lošem aspektu sa Neptunom, upozorava da pripazite da vas neko ne prevari za novac.

Devica

Mesec u vašem znaku, pod uticajem planeta iz polja kreativnosti i kontakata sa strancima, donosi vam dobre šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, pogoduju sportistima.

Vaga

Mesec u astrološkoj kući mašte pravi sjajne aspekte sa planetama u kućama privatnog biznisa i finansija, donoseći vam zaradu preko honorarnog posla. Zbog napetog aspekta sa Neptunom, pazite se slatkorečivih saradnika i kolega.

Škorpija

Međusobni aspekti planeta u zemljanim znacima, odgovaraju vam ako ste preko posla prisutni u javnosti, medijima, umetnosti, sportu. Pozicija Meseca u odnosu na Neptun, upozorava žene Škorpije da ne „padaju“ na slatkorečivoe udvarače.

Strelac

Pozicija Meseca u astrološkoj kući karijere, nasuprot Neptunu u Ribama, donosi inspiraciju umetnicima. Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera donosi vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla.

Jarac

Sjajni aspekti Meseca sa Plutonom u Vodoliji, u večernjim satima, povoljno utiču na realizaciju vaših planova sa projektima u medijima, na internetu, izdavaštvu ili u vezi sa stručnim usavršavanjem. Rasejani ste. Pazite se za volanom.

Vodolija

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Urana, donose vam zaradu preko privatnog ili porodičnog biznisa, kao i zanimanja koja podrazumevaju rukovanje novcem ili određeni rizik. Napet aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, donosi vam promene raspoloženja.

Ribe

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, odgovara umetnicima, ali predstavlja upozorenje Ribama treće dekade koje se bave uslužnim delatnostima ili poslovima koji zahtevaju preciznost. Imate utisak da ljubavni partner nešto krije od vas.

Originalni tekst