DIREKTOR škole OFK Beograda Stevan Mojsilović suspendovan je na četiri meseca zbog propusta u mlađim kategorijama kluba.

ШОК! Суспендован директор ОФК Београда

Foto: N. Paraušić

Disciplinska mera usledila je nakon što je mladi fudbaler Predrag Udovičić odigrao dve utakmice u istom danu, što nije u skladu sa pravilima takmičenja.

Predrag Udovičić, zbog ovog prekršaja, kažnjen je dvomesečnom zabranom igranja, dok je klub OFK Beograd dužan da plati Fudbalskom savezu Srbije kaznu od 10.000 dinara.

OFK Beograd je tokom aktuelne sezone postigao zapažene rezultate u Prvoj ligi Srbije, zauzimajući prvo mesto posle jesenjeg dela šampionata. Klub, poznat kao „romantičari“, beleži izvanredne performanse i ozbiljno se bori za povratak u Superligu nakon dužeg vremena.

Suspendovanje direktora škole, iako je usledilo zbog propusta u mlađim kategorijama, ne utiče direktno na sjajan sportski put koji OFK Beograd trenutno preduzima. Klub će nastaviti svoj trud i zalaganje kako bi održao visok nivo igre i nastavio put ka povratku u fudbalsku elitu Srbije.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst