Saška Veselinov saznala je za dijagnozu u šestom mesecu trudnoće.

Proteklih 12 meseci u životu Saške Đoković smenjivali su se samo lepi događaji, udala se za svoju najveću ljubav Đorđa Đokovića, što je proslavila svadbom za pamćenje, rodila je sina Aleksandra, a ovih dana beleži i mali poslovni jubilej.

Sa kalendarskim početkom leta damama je predstavila novu liniju kupaćih kostima, da bi se zatim sa porodicom zaputila na zasluženi odmor.

Bilo je izazovno lansirati još jednu kolekciju i odraditi kompletnu kampanju u periodu kad sam postala majka. Godišnjicu brenda proslavila sam 4. jula, a mesecima sam vredno radila kako bih na početku sezone predstavila nove modele i opravdala visoka očekivanja – ispričala je Saška 

Foto: printscreen

 

Zaista mogu da kažem da sam prezadovoljna dosadašnjim rezultatima. Srce mi zaigra svaki put kad vidim osmeh klijenata posle kupovine u našem salonu. Velika je privilegija raditi ono što voliš i što te ispunjava. Ja sam u duši kreativac i drago mi je da su ljudi prepoznali tu moju crtu. Vodim se osećajem zahvalnosti, težim uvek ka boljem i mislim da je to ključ uspeha na duže staze.

Saška je otkrila da su se i suprug i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba, uhodali se i naučili da se brzo organizuju. Stoga će ovog leta i sami uživati na moru, a budući da je ubrzo posle porođaja vratila vitku liniju, mlada mama prošetaće nekoliko novih modela.

Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

Foto: printscreen instagram

 

Kako je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.

–  Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Iznenada preminuo glumac iz serije

sledeća vest

Originalni tekst