Darko Lazić je šokirao javnost svojim priznanjem da je konzumirao teške droge.

Nedavno je Darko Lazić u jednom intervjuu otvoreno govorio o narkoticima, te je otkrio i koje droge je sve konzumirao.

Darko je na pitanje šta je sve probao od droga, odmah priznao.

– Probao sam samo kokain – rekao je Darko i nastavio:

Foto: Foto: Promo

 

– To su te neke godine… Kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo… Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Znači bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto – može, koji hoćeš. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor – može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove u ozbiljan problem kada vidiš da to nije tako.

Foto: Informer

 

Darko je ovom prilikom rekao i da je izašao iz svih dugovanja, te da je i zelenašima, od kojih je neretko pozajmljivao novac, sve vratio.

– Ja sam čist! Mogu sada lepo da se krećem svuda. Ne može niko više da kaže da mu nešto dugujem. I zelenašima i svima, sve sam vratio – iskren je Darko.

Igra ko da su mu dvadesete, zasenio i Travoltu: Svi su gledali u oca Dejana Dragojevića dok izvodi svoj ludi letnji ples (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst