Navodna tuča Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera Aleksandre Prijović, ne prestaje da izaziva pažnju korisnika društvenih mreža, ali i medija.

Poslednjih se dana mnogo komentarisao incident na proslavi punoletstva ćerke Ace Pejovića, kada su se, navodno, potukli Filip Živojinović i menadžer Aleksandre Prijović, Blaško. 

Pomenuti incident konstantno se komentariše na društvenim mrežama, pa je i česta tema napisa, međutim, kako sada prenosi Telegraf, do tuče jeste došlo, ali ne između Breninog pastorka i estradnog menadžera.

Foto: ATA Images

 

Naime, Blaško jeste ušao u sukob sa jednim gostom koji ga je celo veče provocirao, a iako je na početku ignorisao muškarca koji ga je izazivao, na kraju je ustao kako bi se fizički obračunali.

U sve se umešao i Filip i sprečio da dođe do većeg sukoba, pa je menadžera izveo napolje i smirio ga. Za to vreme Aleksandra je ostala na proslavi, a na kraju je izašla kako bi proverila da li je sve u redu.

Situacija se kasnije smirila. Svi su malo popili pa je zato došlo do nesuglasica. Na kraju je sve bilo u redu – kaže izvor. 

Podsetimo, kako je Informer danas pisao, na društvenim mrežama objavljena je fotografija gole Aleksandre Prijović koju je pre skoro deset godina objavio jedan nedeljnik. Provokativnu fotku na mreže plasirao je fan Milice Pavlović, i to kako bi odgovorio na prozivke upućene njegovoj miljenici, “kraljici juga”.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Karleuša u suzama dala intervju, pa priznala da je nosila holter:

sledeća vest

Originalni tekst