Kako navode izvori bliski glumcu, on je želeo da ostane nezapažen tokom posete u centru Hemsvel Antik, koji se nalazi u mestu Hemsvel Klif u Engleskoj, jer je hteo da razgleda gitare bez gužve, koju bi inače napravili fanovi, prenose američki mediji.

Njegov dolazak u tajnosti je dogovoren s ovim centrom i studijom Pajnvud, koji i inače sarađuju, ali zaposleni nisu znali da Dep dolazi.

Međutim, njegov dolazak ipak nije mogao da ostane neprimećen, jer je vlasnik antikvarnice podelio vest o njegovoj poseti na zvaničnom Fejsbuk profilu njihovog centra.

 – Bilo je sjajno, jer je bio normalan i bio je vrlo opušten. Provodio je vreme gledajući stvari i svirajući gitare koje je želeo da kupi. Osećao se kao kod kuće – rekao je vlasnik antikvarnice.

On je naveo da je Dep na kraju kupio stolicu, tri gitare, komplete boja, štafelaje, nekoliko slika, postere i razne ukrasne predmete. Posebno je istakao jednu gitaru na kojoj je iscrtana lobanja, a naveo je da je pedesetdevetogodišnji glumac i zasvirao na njoj pre nego što je kupio.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst