Milanče Radosavljević je u emisiji “Plus Srbije” otkrio neke zapanjujuće detalje iz svoje karijere.

Milanče Radosavljević je tokom svoje duge karijere imao razne situacije. Milanče je u emisiji ispričao kako je nakon nastupa završio na VMA.

– Ja sam na početku imao tremu zbog takvih dešavanja. Kada sam imao 19 godina jedna pijanica me je izmaltretirala tako da nisam mogao da spavam sledeća 3 dana. Samo sam razmišljao kako moram da ga ubijem, jer me je oterao u ludilo. Ozbiljno su me maltretirali. Mada onda kasnije sam počeo da se navikavam i sve mi je to postalo smešno. Onda je jednom tuča sa lancima u kafani izbila i svi su se razbežali. Međutim, ja sam morao da ostanem pored pojačala i da čuvam instrumente. Jer sam ja dao sve što imam u taj razglas i harmoniku – rekao je Radosavljević.

Takođe ispričao je i teško iskustvo kada je morao da peva bez prestanka za mladence od jutra do kasno u noć, bez adekvatnih pauza.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Moraš da se navikneš na te stvari. Bilo je jednom kada sam svirao i kada sam na kraju morao sve iz džepa da izvadim. Ja sam pevao mladencima od 9 sati ujutru, do 12 noću. Nisam imao pauzu, već samo za toalet. Oko 12 sati su svi već gosti otišli i ostala su samo 3 pijanca. Oni bi me maltretirali do prekosutra. Ja sam tu prekinuo jer nisam više mogao. Oni su mi onda rekli da sve pare izvadim koje sam zaradio, a to je bilo tadašnjih 27.000 dinara. Ostavio sam sve te pare i krenuo kući. Međutim, krenuo je pljusak a ja sam samo imao šuškavac i mantil. Tada sam samo brinuo za harmoniku da mi ne pokisne. Ali onda sam čuo da oni odvaljuju tarabu i da oće da me biju tarabom. Rekao sam ‘ako neko pođe, ja ću da pucam na njega’, ali nisam imao ništa kod sebe. Mada oni su stvarno prestali da me prate i po najvećoj kiši, posle 7 kilometara, došao sam kući sa harmonikom – rekao je Radosavljević i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

 

– Sutra ujutru sam dobio upalu pluća i završim u bolnici. Pomodrili su mi nokti i usta. Stric kada me je video šokirao se i odmah me odveo doktoru. Preživeo sam tada i sad sam koronu, kada te onaj odozgo gleda ne može ti niko ništa.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst