U Rusiji odavno uživa status velike filmske zvezde, a u razgovoru za „Alo!“ Biković je otkrio da naši narodi, osim što dele zajedničku istoriju i kulturu, podjednako vole i da uživaju u čašici dobrog alkoholnog pića.

NENAD JEZDIĆ o 'sitnicama' koje život znače: Suština je SAMO LJUBAV, a ona podrazumeva ISTINU!

NENAD JEZDIĆ o sitnicama koje život znače: Suština je SAMO LJUBAV, a ona podrazumeva ISTINU!

REDITELJ "JUŽNOG VETRA" OTKRIO TAJNU S AUDICIJE: Bikovića nisam ni… OVO SIGURNO NISTE ZNALI!

REDITELJ JUŽNOG VETRA OTKRIO TAJNU S AUDICIJE: Bikovića nisam ni... OVO SIGURNO NISTE ZNALI!


NENAD JEZDIĆ o sitnicama koje život znače: Suština je SAMO LJUBAV, a ona podrazumeva ISTINU!


NENAD JEZDIĆ o 'sitnicama' koje život znače: Suština je SAMO LJUBAV, a ona podrazumeva ISTINU!

sledeća vest

Nedavno je mladi Biković postao zaštitno lice jednog poznatog brenda žestokog pića, a glumac je otkrio u kojim situacijama voli da popije čašicu više, kakav je njegov emotivni status, zbog čega neke uloge prihvata, a neke odbija, ali i kada će publika moći da gleda nastavak „Južnog vetra“, najuspešnijeg srpskog filma u poslednjoj dekadi.

Da li privatno uživaš u alkoholnim pićima?

IZ RUSKOG IMAO JEDINICU, BIO NEDOVOLJAN! Miloš Biković progovorio o ŠKOLSKIM DANIMA, ove detalje iz njegovog života niko ne zna!

IZ RUSKOG IMAO JEDINICU, BIO NEDOVOLJAN! Miloš Biković progovorio o ŠKOLSKIM DANIMA, ove detalje iz njegovog života niko ne zna!

GLUMIO JE U SERIJI "STIŽU DOLARI" I DANAS JE NAŠ NAJTRAŽENIJI GLUMAC! Evo kako je izgledao pre 16 godina! (FOTO)

GLUMIO JE U SERIJI STIŽU DOLARI I DANAS JE NAŠ NAJTRAŽENIJI GLUMAC! Evo kako je izgledao pre 16 godina! (FOTO)

– Da! Pa to je normalno i na Balkanu i u Rusiji. Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! (smeh) Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan.

Izbegao sam koronu

Kako podnosiš novonastalo stanje zbog koronavirusa?

– Videćemo da li nam ona nešto može. Zasad sam je, makar mislim, izbegao, a za dalje će vreme pokazati.

Da li glumci vole da popiju i dok snimaju?

– Ne volim da se ugrejem alkoholom kad imam stresna snimanja jer u tom slučaju ne mogu da se fokusiram. Moj posao i odgovornost mi to ne dozvoljavaju. Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trezni na scenu, što razumem jer posao glumca, iako deluje glamurozno, nije nimalo lak. Pogotovo te veličine koje su živele u jednoj drugoj zemlji… Mogu to da razumem, ali ne i da dozvolim sebi. Nama glumcima nije lak pritisak s kojim se susrećemo i živimo svakodnevno.

Proglašen si i za ambasadora kulture. Da li si Rusima predstavio i tradicionalno srpsko piće – rakiju?

– Ponosan sam što sam dobio titulu ambasadora kulture i mislim da svako van granice svoje zemlje treba da promoviše svoju kulturu, to je zdrav patriotizam. Naravno da sam sa Rusima pio našu rakiju, kao što oni imaju svoju votku, tako i mi naše piće koje se retko gde drugde sreće.

Želim da razvijam našu kulturu

Ostvario si zapažen uspeh i kao producent. Da li više voliš taj posao ili glumu?

– Kao producent imam za cilj da doprinesem kulturi Srbije i njenoj saradnji sa Italijom i Rusijom, zemljama s kojima trenutno radimo. Dok kao glumac možete samo da čekate neku ulogu, kao producent ste u mogućnosti da osmislite projekat od samog starta.

Retko govoriš o svom privatnom životu. Kakav je tvoj emotivni status?

– Srećan sam!

Da li si slobodan ili zauzet?

– To je već nešto drugo. Srećan sam – emotivno.

Ovog leta snimali ste nastavak „Južnog vetra“ u Knjaževcu, na jugu Srbije. Kakve utiske nosiš odatle?

– Moram da priznam da su Knjaževčani vrlo pristojni i kulturni, što ne bih baš mogao da kažem za svako mesto u Srbiji. Tamo sam boravio u hotelu u kom je svako mogao da me vidi, što nimalo nije bilo neprijatno, u smislu da su svi uviđavni i razumni. Bilo mi je prijatno i, što je najbitnije, izdržao sam težak tempo dugih noćnih snimanja.

Među najslušanijim pesmama trenutno su i one snimane za ,,Južni vetar“. Da li bi mogao da se snimi ceo album po temi tog filma?

– Moguće je da će se to realizovati, Miloš Avramović radi na tome. Ima par novih izvođača koji će snimiti pesme. Drago mi je da su slušane i popularne, ,,Južni vetar“ ima tu jačinu da se kao i za film ,,Munje“ realizuje ceo album sa pesmama.

Kada će biti premijera ,,Ubrzanja“ i šta još spremaš publici?

– Ako epidemiološka situacija to dozvoli, sledeće godine. Radimo na filmu Slobodana Šijana, a u toku su i četiri, pet projekata kojima sam posvećen.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article