Nikola Rokvić potpuno je promenio svoj izgled! Pevač je iznenadio pratioce na Instagramu kad je pokazao kako je izgledao pre samo deset meseci, a kako izgleda sada.

Rokvić je napornim vežbanjem i promenom ishrane uspeo da smrša i nabaci mišiće.

Foto: pritnscreen

 

“Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… Deset meseci vežbanja i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu, uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo. Živim pest dana kao Novak Đoković, a jedan kao Toma Zdravković i eto uspeha”, napisao je pevač na Instagramu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst