Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, od prvog pojavljivanja u javnosti smatra se izuzetno atraktivnom, ali i jednom od najmlađih muzičkih zvezda na našim prostorima.

Međutim, pevačica je sada odlučila da promeni imidž i da se na prvom nastupu posle neprijatnosti koje je doživela na bini pohvali novim izgledom. Naime, svoju dugu crvenu kosu je skratila do ramena i ofarbala u braon boju!

Breskvica je istakla da je odlučila da se vrati u svoju prirodnu boju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nova kosa, ko je ovo – napisala je ona na društvenoj mreži Instagram, kada se svojim fanovima pohvalila, a potom u sledećoj objavi dodala:

Odlučili smo da se vratimo u prirodno i negujemo kosicu.

Anđela je, inače, najpopularnija među mlađom publikom, ali je nedavno na jednom nastupu doživela neprijatnost od strane nekoliko mladića iz publike, koji su je gađali i na binu bacali staklene flašice i grančice.

Foto: E-stock

 

Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje – katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali… Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj… – napisala je Breskvica tada i dodala:

Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim, temperatura je preuzela sve.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst