Harmonikaš Aca Sofronijević danas je izgovorio sudbonosno „da“ doktorki Kosani u Hramu Svetog Save, a njegova kuma Rada Sarić otkrila je da je mladoženja ispoštovao sve običaje.

Nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ nije krila sreću što su ona i njen suprug kumovi harmonikašu. Rada je poželela mladencima da budu srećni, strpljivi i da dobiju puno dece.

Foto: Maša Banđur

 

– To je najbitnije i kruna svakog braka. Da budu srećni i zaljubljeni zauvek, da se poštuju pre svega – rekla je kuma.

Pevačica je ispričala da je venčanje u Hramu bilo prelepo.

– Ja sam i Aci rekla da je ovaj momenat najbitniji čin ovog dana. Sve ostalo i uživanje i veselje to ćemo posle, ali ovo je najbitnije – ispričala je Rada i naglasila da je Sofronijević ispoštovao sve običaje i kupio mladu.

Foto: Maša Banđur

 

 – Počastvovana sam da nam je kum i svi smo radosni – zaključila je ona.

Pevačica je ispričala da će biti puno kolega sa estrade na veselju i da će napraviti pravi šou, a i ona je obećala da će se latiti mikrofona i izvesi svoju novu pesmu.

Aca Sofronijević ne skida osmeh sa lica! Mladoženja poručio:

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst