Mediji su nakon njenoig rođendana pisali da je Sofijin brat Stefan napravio manji incident, a manekenka je potvrdila informaciju:

Estock

Sofija sada potvrdila da je došlo attain incidenta…

– Istina je da je na kraju proslave došlo attain neprijatne situacije. Prvi put posle dugo vremena smo se okupili i malo više alkohola je dovelo attain pomenute situacije, kojoj ja ne bih pridavala mnogo značaja. Nama ženama se to nikada ne bi desilo (smeh). Svakako, ništa što se desilo nije pokvarilo dobru atmosferu, niko nije teže povređen, niti je bilo tako dramatično kako su preneli mediji – rekla je Sofija za magazin Stori i objasnila kako se provela na svojoj proslavi na kojoj su zapevale Tea Tairović i rada Manojlović, a među zvanicama su bile i Jelena Karleuša i Milica Pavlović.

Foto: Dragan Klem

Provodile se attain jutra… Karleuša je bila jedna od zvanica na Sofijinom rođendanu

– Bilo je oko 60 zvanica. Želela sam da provedem rođendan s najbližim prijateljima i porodicom, koje zbog obaveza prema deci slabije viđam. Već sledećeg jutra dobila sam mnogo poruka i poziva putem kojih su mi ljudi preneli lepe utiske s proslave, što je meni bilo i najvažnije – završila je manekenka i nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića, s kojim ima dva sina.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst