Donedavno je bila samo slatka djevojčica koja je srca šire javnosti osvojila svojom iskrenošću, harizmom i neposrednošću, međutim mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u posljednje vrijeme postala je prava mala modna ikona i inspiracija mnogim djevojčicama njenog uzrasta.

Sve više pažnje Nika Tošić posvećuje svom izgledu i imidžu, sa kojim nerijetko eksperimentiše i sve to prezentuje na društvenoj mreži Tik-Tok na kojoj ima armiju fanova, a na istoj ona dijeli i trenutke iz svog malog carstva na Dedinju u kojem, po svemu sudeći, najviše vremena voli da provodi.

Kako i ne bi kada je kutak Nike Tošić u impresivnoj vili pravi mali raj savršeno prilagođen potrebama jedne tinejdžerke.

Sobu uređenu po posljednjoj modi sa garderoberom prepunom modernih krpica u više navrata imali smo prilike da vidimo putem njenih snimaka koje dijeli na pomenutoj socijalnoj platformi, a najnovijom objavom mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića pustila nas je da zavirimo i u njeno kupatilo, koje se inače nalazi u sklopu bajkovite sobe.

Poznati mama i tata očito su se potrudili da Atina i Nika imaju sav komfor i dovoljno prostora za uživanje, pa je tako privatno kupatilo obezbijeđeno za obje nasljednice, a ono u kojem se dotjeruje mlađa ljepotica, odiše pravim luksuzom.

Kupatilo Nike Tošić zasigurno je mjesto gdje ona sve češče provodi vrijeme, a zahvaljujuči snimcima uvjerili smo se da je sve sređeno sa mnogo ukusa i stila, kao i da dominiraju braon i bež nijanse.

Tu je i najmodernije osvjetljenje savršeno za pravljenje selfi fotografija i interesantnih video zapisa kojima tinejdžerka prikuplja brojne lajkove.

Budući da su police u Nikinom privatnom kupatilu prepune parfema, šminke i kvalitetne kozmetike za njegu, ne bi nas začudilo da se Karleušina mlađa mezimica u nekom momentu upusti i u snimanje beauty blogova.

(Express/Espreso)

Originalni tekst