U noći između subote na nedelju u Berlinu, gde se održava završni turnir, tzv. „F4“, Evrolige, došlo je velike tuče između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa, posle koje. kako navode nemački i grčki mediji ima i teško povređenih i uhapšenih.

СНИМЦИ ХАОСА: Језива туча хулигана згрозила Европу! Коришћене штангле, бејзбол палице, мотке -  има тешко повређених (ВИДЕО)

Foto Instagram printscreen/dasistberlinbitch

U noći između subote i nedelje došlo je do brutalne tuče dve grupe grčkih navijača, pristalica Panatinaikosa i Olmpijakosa.

U ovim sukobima povređeno je najmanje 12 osoba, od kojih dve teže, a jedna je u kritičnom stanju.

Policija je imala mnogo problema kako bi situaciju stavila pod kontrolu, a i ne čudi – više stotina huligana se, pod okriljem noći, sukobilo na dve lokacije u Belrinu.

Do brutalnih obračuna došlo je najpre na metro stanici. Navodno, inicirali su ga navijači Olimpijakosa koji su čekali „zelene“, svoje najveće rivale, koji su se vraćali iz jednog lokala gde su gledali meč finala Kupa Grčke između Panatinaikosa i Arisa. Napadači su pritom koristili motke, štangle, palice za bejzbol…

Drugi okršaj desio se u samom hotelu, gde je takođe zabeležen fizički sukob dve grupe ratobornih mladića.

Evo i snimaka iz Berlina, na kojima se vide počeci sukoba, kao i dolazak brojnih interventnih jedinica policije:

Podsetimo, Panatinaikos je u petak prošao u finale „fajnal fora“ elitnog takmičenja i od 20 časova će igrati protiv Real Madrida.

Prethodno, od 17 časova će Olimpijakos i Fenerbahče odigrati utakmicu za treće mesto.

Grčki mediji javljaju da se tokom dana očekuje dolazak dodatnih 5.000 navijača „PAO“-a u Berlin, što samo može da pogorša ionako veoma napetu situaciju u tom nemačkom gradu, imajući u vidu da su tamo i dalje velike grupe pristalice atinskih crveno-belih.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda – Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst