Već danima kruži snimak iz novogodišnje noći na kom čovjek puzi preko pješačkog prelaza. Svi su se obrušili na osobe koje su ga snimale.

Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak koji je nastao kod Fontane na Novom Beogradu. Na njemu se vidi kako muškarac u pola pet ujutru prelazi ulicu na pješačkom prelazu, ali puzeći.

Snimak je nastao iz kola koja su stajala ispred pješačkog prelaza. Ni u jednom trenutku osobe, koje su vidjele čovjeka kako puzi, nisu pokušale da mu pruže pomoć. Na snimku se čuju njihovi glasovi i kako komentarišu „kakav brat“, „bravo kralju“. Ženska osoba se pitala da li je moguće da čovjek puzi preko pješačkog prelaza.

Korisnici društvenih mreža imali su različita mišljenja vezana za neobičnu situaciju. Neki su komentarisali da je muškarac vjerovatno pijan, a drugi su pitali da li je neko pozvao pomoć jer je čovjeku možda pozlilo, a da nije ni konzumirao alkohol.

„Izađeš ako treba, pozovi mu porodicu, ljudski je“, „Makar da pozovu policiju, hitnu, da neko zbrine ovog nesrećnika“, „Svi prvo pomisle da je uzrok alkohol, a šta ako je neki zdravstveni problem, gubljenje vremena snimanjem i pravljenjem cirkusa. Čak i da je alkohol, stavite se u njegovu poziciju“, „I u ovakvom stanju zna za red – prelazi ulicu na pješačkom prelazu…“, „Neka mu bar neko kaže na kojoj je planeti“, samo su neki od komentara.

(Express/cdm.me)

Originalni tekst