Izjava slavne pevaice narodne muzike pokrenula je lavinu reakcija na drutvenim mreama, a ona je sada za Informer kratko prokomentarisala novonastalu situaciju.

Tea Tairovi proslavila se u takmienju „Zvezde Granda“, a u sinonoj emisiji povela se polemika da li folkerka ume da peva ili ne.

lanovi irija uli su u raspravu nakon predstavljanja jedne takmiarke, kada jeMarija erifoviistakla da e kod nje uvek biti presudne glasovne mogunosti, a ne scenski nastup. Na njenu izjavu nadovezao se Saa Popovi, te podsetio da su 2016. godine za Tairovievu rekli da nije talentovana, ali da je uprkos tome postala velika zvezda.

Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Nemoj za*ebavati i ti. A peva i sad isto, ta? – burno je reagovao Bosanac, auriievaodgovorilada Tea sada ipak peva bolje, no tu nije bio kraj:

Niste je sluali uivo kako peva, nemojte da zezate. Sluao sam je za Novu godinu. Negde u Sarajevu je pevala, u „Zetri“. Cura je dobar posao, lepo izgleda, ali nemojte sad da preterujemo. Onda je to vaa koleginica i ponosite se po pevanju – iznervirano je rekao Bosanac, da bi usledila Sneanina opaska:

Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

To ne!Sale, slaem se, snimci su dobri, a uivo kako peva ne znamo – kazala je uriieva.

Nakon emisije, u medijima su se pojavili napisi da je slavna pevaica „ponizila“ mlau koleginicu, a tim povodom smo je i kontaktirali:

Ne elim to da komentariem. Postoje snimci, emisijaje dostupna i moete uti ta sam rekla. Bosanac je govorio na tu temu, ja sam samo kratko dodala. Mediji e svakako pisati onako kako im odgovora – rekla je Sneana urii za Informer.

Oglasila se Karleua za Informer nakon Andreinih prozivki: Bugarka izgorela od ljubomore, JK je ponizila kako samo ona ume

sledea vest

Originalni tekst