Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, bivšeg vjerenika Stanije Dobrojević, objavio je na svom Facebook profilu glasovnu poruku u kojoj učesnica “Elite” Aneli Ahmić vrijeđa njegovu suprugu.

On je odmah, nakon što je Aneli ušla u rijaliti s pričom da ju je suprug prevario sa starletom, a onda nastavio vezu s njom, stao u odbranu svog sina, koji tvrdi da s Ahmićevom nikada nije bio u braku.

Mustafa je i ranije isticao da nema riječi hvale za majku njegove unuke, a sada je pokazao da ona nije ni voljela svekrvu koju je izvrijeđala u poruci koju joj je poslala.

– Ovako se moja snaha obraćala mojoj supruzi još 2021. godine. Pa ko je ne bi volio takvu. Njoj je najveći problem higijena. Moja supruga devet puta operisana, u penziji, bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva. I vi svi mislite da sam ja loš čovjek, a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja osoba na svijetu. Dušu ću dati, ali traži da joj se uzvrati bar lijepim riječima – objavio je Asminov otac uz glasovnu poruku.

– Retardušo stara, mislila si da ću ti ja čistiti sinu, pa nisam ja budala! Ama ostavljam vas, sad mi žao što se nisam poi ostavljala, a i tebi u kuću donijela.

(Express/pulsonline.rs)

Originalni tekst