Olja se oglasila za medije nakon raskida veridbe i priznala šta se zapravo dogodilo.

Pevačica i bivša učesnica „Zadruge“, Olja Bajrami zaprošena je prošle godine oktobru u jednom restoranu u Minhenu. Iako je bila ubeđena da je našla čoveka za ceo život, snovi o savršenoj ljubavi ubrzo su pali u vodu. 

Olja je priznala da je prekinula veridbu i smrskala dijamantski prsten zbog izdaje od strane svog već sada bivšeg verenika. 

Foto: ATA Images

 

– Istina je, bacila sam dijamantski prsten, smrskala sam ga prvo. Posvađali smo se oko nekih stvari, a on je odmah brže bolje izašao sa bivšom devojkom. Taj šok koji sam preživela ne bih volela nikome da se desi – ispričala je pevačica.

Pevačica je priznala da je ovo teško podnela jer je izdaja jedne velike ljubavi. 

Foto: ATA Images

 

– Postavljala sam konstantno pitanje zašto! Ni do sada nisam dobila odgovor koji je ljudski, ali prsten je bačen i veridba je raskinuta jer to je za mene izdaja jedne ljubavi – poručila je Olja za „Grand“.

Podsetimo, odmah nakon što je verena, Olja se oglasila na svom Instagram profilu i podelila sliku dijamantskog prstena. Ona je prvo slikala tanjir sa hranom na kom je na engleskom jeziku bilo ispisano „Da li želiš da se udaš za mene?“.

Ubrzo nakon toga ona je podelila još jednu sliku prstena, a u pozadini se video ogroman buket crvenih ruža. 

Pravi se Toša! Rastino prvo oglašavanje nakon skandala sa Anom Nikolić, podelio slike i snimke, glumi idilu (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst