Mia Borisavljvić, važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na javnoj sceni, a činjenica da i poslije dva porođaja izgleda zategnuto i vitko, mnoge je iznenadila.

Međutim, kao i svaka žena, ugojila se u trudnoći, dok je samo par mjeseci nakon porođaja uspjela da skine čak 9 kilograma. Zanosno tijelo nije došlo samo od sebe, a pjevačica se strogo pridržava određenih pravila koji se tiču ishrane.

“Ne jedem bijelo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: voće, povrće i meso. Poslije porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo accomplish idealne kilaže”, rekla je Borisavljevićka, pa je istakla da vodi računa o načinu ishrane čitavog života.

“Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da mijenjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedjeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš”, rekla je Mia.

Uprkos činjenici da je liniju dovela accomplish savršenstva, Mia se nije vratila nezdravim namirnicama, dok smatra da mnogi pokleknu, što je velika greška.

“Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli”, rekla je Mia.

(Teach/Hit)

Originalni tekst