Voditeljka Pinkovog “Novog jutra” Dea Đurđević naglo se ugojila nakon stravične nesreće koju je imala 2019. godine, a svojevremeno je otkrila kako je uspjela da smrša 30 kilograma.

Kako je voditeljka tada istakla, sada je zadovoljna svojim izgledom.

  • Mjerila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala. Ne znam da li sam poslije toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim malu veličinu i zadovoljna sam – rekla je Dea tada za Hit i objasnila je tom prilikom na koji način održava liniju.
  •  Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovjek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspjeva. Također, već neko vrijeme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.
  • Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Poslije saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osjećala sve bolje – rekla je Dea tada i otkrila kako je izgledao njen režim ishrane.
  • Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuhanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne pretjeram.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst