Emina Jahović progovorila je o braku sa turskom muzičkom zvezdom, a tom prilikom istakla je da je uvek bila materijalno nezavisna, te da joj muškarac i nije bio potreban.

Pop zvezda priznala je da ne reaguje najbolje na govorkanja da pored sebe uvek ima dobrostojeće muškarce.

Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu „Emina Jahović našla milijardera“, a i oni „Emina sad nije sa milionerom“. Uvek sam zarađivala i nikad mi nije bio potreban muškarac da mi nešto da, već da se osećam sa njim sigurno u emotivnom, a ne u materijalnom smislu – kaže pevačica, i otkriva je ko je više zarađivao u braku iz kojeg ima dvoje dece.

Mustafa je zarađivao više, ali smo mnoge kampanje, pa i druge stvari veoma često radili zajedno – istakla je Jahovićeva.

Kako kaže, Turska je mnogo veće muzičko tržište od Srbije.

Da sam rođena u Americi, možda bi situacija bila potpuno različita, ali nisam – rekla je Emina i dodala da je sa bivšim suprugom retko obilazila tržne centre.

Uvek smo se razdvajali, jer mi je u kupovini samo smetao. Nije imao strpljenja, a ni volje da razgleda sa mnom, uvek mi je izgledalo da žuri. Najpraktičnija mi je opcija da kupim nešto, donesem kući i isprobam, pa ako nije dobro, može da se vrati. Mnogo puta mi se dešavalo i da kupujem pa sakrijem kese kad uđem u kuću i posle rasporedim stvari – ispričala je pevačica za „Goca šou“.


Originalni tekst