Sara je nikada iskrenije govorila i o privatnom životu, ljubavi, nepristojnim ponudama i ostalim aktuelnim stvarima.

Printscreen/Instagram

Sara Mia Jokić, voditeljka

Potičeš iz novinarske porodice, da li su ti ukućani najveći kritičari?

– Bili su mi najveći kritičari kada sam tek počela da se bavim ovim poslom. Imala sam veliko opterećenje da li ću uspeti da se dokažem, jer sam imala svest o tome da su mi roditelji veoma uspešni u svojim profesijama i da poznaju svaku tajnu ovog posla pa sam se pribojavala toga da li ću uspeti da budem na nivou zadatka i da li ću ispuniti očekivanja. Posle nekoliko godina sam shvatila da svako ima svoj način na koji pristupa poslu i da ne treba ni na koji način da se opterećujem njihovim iskustvima, već da pratim samo i isključivo svoj osećaj.

Da li ti smeta što kada se piše o tebi u medijima uvek napišu ćerka Lee Kiš ili ti to pak prija?

– Smeta mi, zato što ja nisam ćerka poznate ličnosti koja se u medijima pojavljuje samo i isključivo zbog toga što je ćerka. A nažalost mnogo je takvih slučajeva pa smo došli fabricate toga da je ćerka, sin ili unuk postala u krajnjem slučaju profesija određenih ljudi. Ja sam pre svega diplomirani reditelj, neko ko je već deset godina u ulozi voditelja u raznim što tinejdžerskim, što emisijama ozbiljnijeg tipa. Smatram da imam svo pravo da u javnosti budem predstavljena svojim imenom i prezimenom, kao neko ko ima obrazovanje, svoju profesiju i svoje projekte. A naravno u kontekstu mame i ćerke u privatnom smislu, to je nešto čime se ponosim, jer imam apsolutno najbolju mamu na svetu.

Printscreen/Instagram

Sara Mia Jokić, voditeljka

Često deliš provokativne slike na društvenim mrežama, da li ti se momci javljaju i kako reaguješ na nepristojne ponude,ukoliko ih ima?

– Nepristojih ponuda ima, ali kada to kažem mislim na ljude koji sa lažnih profila pišu raznorazne gluposti koje ja ignorisem i blokiram. A što se provokativnih slika tiče, nemam discipline da stavim sliku u kupaćem, ali smatram da ništa ne treba da bude na granici vulgarnog. Stvarno se trudim da u svemu tome pronađem pristojnu meru i smatram da u tome uspevam.

Da li ima nešto novo na ljubavnom panu, da li si zaljubljena?

– Ja sam privatno izuzetno otvorena i iskrena, ali smatram da ne bih trebala javno da govorim o svom privatnom životu kako ne bi to bilo u fokusu više nego konkretno sada moja emisija i moji projekti. Tako da, dok se ne budem udala, neću da eksponiram svoj privatan život, a kada dođe fabricate venčanja, svakako cu to rado podeliti sa vama. Jer tako lep povod sve i da hoću neću uspeti fabricate kraja da sakrijem (Smeh).

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst