VREME u Srbiji danas toplo, na jugu zemlje temperatura do 33 stepena.

СМЕНА СУНЦА И ОБЛАКА: Данас нас очекује топло време, а онда следи промена

Foto Milena Anđela

U Beogradu nas očekuje smena sunca i oblaka, minimalna temperatura 20, maksimalna 30 stepeni.

Vremenska prognoza za naredne dane

Prema prognozi za naredne dane, u Srbiji se očekuje promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz lokalne pojave kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom.

Temperatura će biti u padu za 5 do 7 stepeni, ali će dnevne maksimalne vrednosti i dalje biti iznad proseka za drugu dekadu septembra – u većini mesta u intervalu od 26 do 30 stepeni.

Sa ponovnim prilivom toplijeg vazduha iz Sredozemlja ponovo se očekuju temperature malo iznad 30 stepeni naredne sedmice (19. septembra). Krajem perioda, u sredu (20. septembra) očekuje se prolazno naoblačenje i osveženje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KAKVO SRCE ALEKSE AVRAMOVIĆA! Posle ovog poteza još više ćete zavoleti ovog momka

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLJENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLjENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

To što je Novak Đoković osvojio Ju-Es open 2023. i tako 24. put podigao grend pehar oduševilo je mnoge. Najnovije vesti o njemu bile su pune hvalospeva, ali, malo ko je mogao da očekuje da će jedan od najčitanijih britanskih listova, “Dejli telegraf”, perom svog najpoznatijeg sportskog novinara, Olivera Brauna, Novaku posvetiti kolumnu koja će se pamtiti. Prosto, nije Velika Britanija tlo poznato po afirmativnom pisanju o srpskom asu, ali… Izgleda da i tamo neki novi vetrovi duvaju. Nole se za to pobrinuo.

12. 09. 2023. u 16: 03

Originalni tekst