Rođeni u znaku Device imaju, naizgled, mnogo mana. Ali ovaj znak krase i vrline koje nemaju baš svi horoskopski znakovi.

Razdoblje poslednjeg letnjeg znaka, zemljane Device, počinje u sredu 23. avgusta i traje do 22. septembra.

Kao i Blizancima, Devicom vlada planeta Merkur, simbol intelekta, trgovine i komunikacije. Ali Merkur u ovom znaku je prizemniji, promišljeniji i praktičniji.

Izgledaju sve bolje sa godinama

Osobe rođene u ovom znaku obično su skladnih proporcija i vitke ili prosečne građe. Imaju ovalno ili četvrtasto lice i živahne, pronicljive oči. 

 Godine im uglavnom dobro stoje, tako da često bolje izgledaju u zreloj dobi nego u ranoj mladosti.

Foto: Shutterstock

 

Osobe rođene u ovom znaku su veoma uredne, a njihova preterana briga o zdravlju katkad prerasta u hipohondriju.

Oštroumne i analtične

Prilično su oštroumne i obdarene jakim darom zapažanja, pouzdanim pamćenjem i sposobnošću analize.

Žele da budu upućene u sve što se zbiva oko njih pa posvećuju puno vremena učeći i prikupljajući informacije. Redovno prate vesti, pa uvek imaju spreman komentar o aktuelnim zbivanjima. Ako se raspravlja o temi koja ih zanima, budite sigurni da Device o toj temi sve znaju.

Pripadnici ovog znnaka su kao stvoreni za poslove koji zahtevaju preciznost, temeljitost i strpljenje. Zbog svoje posvećenosti detaljima mnoge od njih ljudi doživljavaju kao cepidlake, perfekcioniste i gnjavatore. To može biti tačno, ali koliko su god stroge prema drugima, još su strože prema sebi.

Foto: Shutterstock

 

Kritične i iskrene

Poslovična kritičnost  Devica najviše dolazi do izražaja kad se radi o njima samima, jer ono što će oprostiti drugima – neće i sebi.

Device nisu razmetljive i ne hvale se postignućima.

Oni su dobri prijatelji koji vole da priskoče u pomoć. Neće vam uvek reći ono što želite da čujete, nego će vam dati savet i sugestije za koje iskreno smatraju da su najkorisnije.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Najtačniji  ljubavni horoskop do 24. avgusta! Retrogradna Venera gazi - karmički dugovi, pozivi iz prošlosti i iznenadni šokovi

sledeća vest

Originalni tekst