Služba u službi van službe (EMISIJA)

Tvrdnje Čedomira Jovanovića aktuelizovale su sumnje da na ovim prostorima ne postoje pravila kada je reč o delovanju tajnih službi, stranih i domaćih.

U Insajder specijalu “Služba u službi i van službe” na osnovu dugogodišnjeg istraživanja funkcionisanja tajnih službi novinari Insajdera analizirali su brojne dostupne informacije, činjenice i okolnosti koje pokazuju da su se mnoge stvari u Srbiji, ali i Crnoj Gori, dešavale kao posledica delovanja stranih i domaćih službi, ali su isto tako i posledica propusta srpskih službi bezbednosti, slučajnih ili

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je da je otkazao obezbeđenje koje mu je pre 20 godina dodelila policija iz revolta jer je prethodno ukinuto obezbeđenje njegovoj deci. Jovanović je istakao da za takvu odluku ne postoji bezbednosno opravdanje kao i da su pre dve godine ruski agenti pokušali da otruju njegovu ćerku.

namernih.

U Insajder specijalu prikazani su neki od primera koji jasno pokazuju mehanizam delovanja službe – od pakovanja afera preko saradnika u medijima, do praćenja, prisluškivanja i ubistava – otisci službi jasno su prepoznatljivi.

U emisiji, između ostalog, možete videti kako je i zbog čega počelo etiketiranje „strani plaćenici“ i „domaći izdajnici“, kako je za vreme NATO bombardovanja Srbije služba planirala ubistvo Džordža Soroša, kakva je uloga službe u političkim ubistvima u Srbiji, ali i kako je služba na početku ratova imala svoju ulogu u dobro osmišljenoj pljački građana Srbije uz pomoć Dafiment banke.

Izvor: Insajder

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article