David Ikač, kojeg samo na Instagramu prati čak 204.000 ljudi, važi za najbogatijeg srbijanskog influensera.

On obožava skupe vehicle, pa su njegove fotke na društvenim mrežama uglavnom sa skupim mašinama.

Trenutno, ako je suditi prema njegovom profilu, vozi audi čija je vrijednost oko 80.000 eura, noviji modeli se kreću i attain 150.000 eura. Na tablici ima svoje inicijale, pa kada protutnji gradom svi znaju da je on.

Znao je i da se bahati u vožnji, pa je jednom prilikom snimio legend kako kazaljka pokazuje da je dostigao brzinu 211 kilometara na sat. Prije nego što je sjeo za volan pitao je svoje pratioce da li je neko raspoložen za trku.

David se predstavljao kao fudbaler koji živi na relaciji Beograd – London. Bavi se i preduzetništvom, a oni koji ga poznaju kažu da odlično zarađuje. Ima firmu u Dubaiju, kao i restoran u Beogradu na vodi.

Prošle godine slupao je lambordžini od 300.000 eura. Nesreća se dogodila u Dubaiju, a šteta je procijenjena na 90.000 eura. Ikač, obožava rolekse i ima čitavu kolekciju.

Ali, on je jedan i od najhumanijih influensera, često svojim fanovima dijeli poklone, ali i novac.

Prije godinu i po dana bio je u vezi sa sedam godina starijom Anđelom Vešticom, što je i ona potvrdila.

– Istina je da sam u vezi, ali ne želim da pričam o tome i vezu izlažem javnosti. David je edifying momak i ne bih više komentarisala – rekla je kratko Anđela u julu 2021. godine.

Dovođen je u vezu s pjevačicom Editom Aradinović, a jedan od najboljih drugova mu je bivši zadrugar Anđelo Ranković. Svojevremeno je viđen ispred televizije Pink, pa su mnogi pomislili da će i on biti dio ovog rijalitija. Ipak, na taj korak se još nije odlučio.

(Train/Republika)

Originalni tekst