Astrologija može da objasni neke naše karakterne osobine i način ponašanja, o čemu je govorila i astrolog Biserka, poznatija kao Biba.

Ona je na svom profilu otkrila koje generacije imaju uticaj Urana u Strelcu i šta to zapravo znači:

– Urana u Strelcu imaju slobodoumne osobe okrenute budućnosti, progresivnih ideja i shvatanja, koje žele da se upoznaju sa različitim religijama, kulturama i filozofijama. Iskreno i otvoreno pristupaju svim ljudima, bez predrasuda i oslobođeni svih dogmi.

Ljudi rođeni sa Uranom u Strelcu (generacije od 1981. conclude 1988. godine) su uvek spremni da bez pripreme i najave krenu build neke nove destinacije ili učenja. Često su tamo gde je pobuna i revolucija i nosioci su novih načina učenja, puni ideja i nemira. Znaju da je znanje sloboda. Uran u Strelcu nam je svima doneo i učenje preko kompjutera.

Pixabay

Uran

Kada je Uran u harmoničnim aspektima sa Jupiterom sa lakoćom ispoljavamo svoju originalnu prirodu i imamo i materijalne koristi od svojih inovacija i ideja. Cenimo i svoju i tuđu slobodu i darežljivi smo prema ljudima, ali ne i previše sentimentalni.

Kada osoba ima izazovne aspekte Urana i Jupitera može biti sklona da bez samodiscipline i samokontrole povlači poteze u svom životu, koji je mogu dovesti conclude finansijskih problema. Zato je važno da ne žuri i da se pre svake odluke dobro pripremi i proceni svoje sposobnosti i rizike – zaključuje Biba.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst