Maja je demantovala navode da se čuje sa Carem, rekavši da to nije istina jer je po ceo dan sa Bilalom.

Aleksandra Nikolić je sinoć u emisiji “Narod pita” otkrila kako je njenom dečku, Filipu Caru, Maja Marinković slala poruke sa nepoznatih brojeva, iako je u vezi sa Bilalom Brajlovićem

Maja se iznervirala nakon ove izjave, te se oglasila na svom Instagram profilu i okrivila Cara da laže. 

Foto: Instagram printscreen/majaamarinkovic

 

– Moja poruka sinoć glasila je tačno ovako: “Vidim da debeli vepar tvrdi da sam ja njega zvala i slala poruke sa mog broja, slobodno može da ih pokaže. Znam samo da je isto to pričao i za Dalilu, pa se ispostavilo da je obrnuta situacija. Ja sam sa Bilalom 24/7, to za poruke je apsolutna laž” – napisala je između ostalog Maja.

Podstimo, Aleksandra je sinoć u emisiji priznala da neće više nikog da toleriše, te je odlučila da podnese tužbe zbog uvreda koje su iznesene na njen račun. 

– Naravno, ja sam potpisala punomoćje. Nije mi do novca, ni do čega, nego da se moja istina dokaže. Ja sam jedna devojka, žena, nečija ćerka, jedne žene koja živi sama u ovom gradu. Svakom sve najbolje, ali za neke reči mora da se odgovara – rekla je Aleks.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst