Supruga folkera Slobe Radanovića, Jelena, često je na meti komentarisanja korisnika društvenih mreža zbog “haosa” koji pravi sa fotošopom i fotografijama koje preradi.

Ovog puta Jelena se zaigrala tokom obrade fotografije što su primijetili korisnici društvene mreže “X” koji su detaljno opisali i priložili dokaz šta je promijenila na sebi kako bi izgledala atraktivnije na internetu.

Ona je fotografiju najprije objavila na svom profilu, ali ju je brže-bolje uklonila. Uzalud, jer su pratioci na vrijeme printskrinovala objavu i sačuvali dokazni materijal, koji se uveliko šeruje i komentariše na ovoj platformi.

  • Ono kad hoćeš da imaš bujnu kosu,izvajanu silikonsku zadnjicu,da ti muž nema stomak koji visi, da on ima lijepe noge i da mu zadnjica nije sljepljena, pa se malo zaigraš u fotošopu. Objava je obrisana da li zbog manjka lajkova ili joj neko ukazao na loš fotošop ko zna- napisao je jedan od korisnika društvene mreže “X”.

Radanovićeva ljepša polovina je veoma aktivna na Instagramu, ali očigledno da nije obratila pažnju na detalje koji oštrom oku “X” pratiocima nisu promakli. Kako to obično biva uslijedili su komentari:

  • Je l ste vi vidjeli kako Jelena uživo izgleda? Nema veze sa onim što pokazuje na mrežama- jedan je od komentara.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst