Jelena je objavila kadrove iz porodičnog doma koji su zabrinuli Slobine fanove.

Sloba Radanović nedavno je povredio ruku zbog čega je morao da se podvrgne i hirurškoj intervenciji. Pevač ponovo ima zdravstveni problem, a njegova supruga snimila ga je dok prima infuziju i objavila na Instagramu.

Foto: printscreen/Instagram/jeja.radanovic

 

Muškarac koji Radanoviću meri temperaturu, zaključuje na kraju snimka da će Sloba ipak moći da nastupa. Kako bi proverili šta je Radanovića prikovalo za postelju i u kakvom je stanju pozvali smo njegovu suprugu Jelenu koja nije želela detaljnije da komentariše snimak već je kratko potvrdila da nije ništa ozbiljno:

– Prehlađen je samo – kratko je rekla Jelena.

Foto: Informer

 

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

Da li će nas litijum potrovati ili ćemo se od njega obogatiti? Može li iskopavanje biti i bezbedno i isplativo? (VIDEO) Amerika i Velika Britanija kontrolišu vahabije! Na Balkanu ih ima više od 20.000! (VIDEO) Četiri miliona imigranata iz Sirije mogu napraviti prilične nevolje Turskoj! Zapadu se ne sviđa ideja pomirenja dve države! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst