Na veliko iznenađenje njegovih fanova, Sloba Radanović objavio je konkurs za ženski vokal koji će s njim snimiti duetsku pjesmu.

Dok se nejgove kolege utrkuju sa kojom zvijezdom će sarađivati, Sloba je odlučio da šansu da neotkrivenom talentu i otvori joj vrata u muzički svijet.

– Djevojke prijavite se na konkurs za duetsku pjesmu koja će se naći na mom novom albumu. Treba da otpjevate dio pjesme iz videa, okačite i tagujete me– objasnio je Radanović uslove, a zatim ostavio link za matricu kao i tekst.

„Bravo Slobo za ideju“, „Ti si veličina“, „Ovo mogu samo rijetki“, samo su neki od stotina komentara koji su se pojavili ispod ove objave, a videi djevojaka koje se prijavljuju neprestano se šire od sinoć.

Podsjećamo, Sloba je nedavno prokomenatrisao muziku koju danas mlađe generacije preferiraju.

– Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve uredu. Zaista ne želim nikoga da osuđujem ili da omalovažavam bilo čiji rad i trud – napisao je on, pa dodao:

– Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi i vaša djeca. O čemu te pjesme pjevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osjećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavola i demone. Ne dozvolimo to.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst