Pevač Sloba Radanović progovorio je o incidentu koji se nedavno dogodio u Budvi, ali i ostalim brojnim aktuelnostima.

Sloba Radanović vredno tokom leta radi na Crnogorskom primorju, odakle se sada uključio uživo u jednu emisiju.

S obzirom na to da su se nedavno pojavile vesti o incidentu u kojem je pevač učestovao, on je sada izneo detalje tog nemilog događaja.

To je neka bezvezna situacija, ništa se nije desilo, ne želim budalama da dajem na reklami. Bili smo u nekom kafiću, ležaljke su bile skupljene i naš sin od 10 godina je seo na jednu ležaljku i čovek je napravio situaciju kao da je hteo da mu pojede ležaljku, gde sam ja napravio malo burniju reakciju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Otkrio je i da li uživa na Jadranu tokom vrelih letnjih meseci.

Predivno mi je ovde, uspevam i da se okupam i da uživam a pritom stignem i da radim u međuvremenu, nekako su mi nastupi svi tu u blizini, tako da je za sad prelepo. Ove sezone mi je bio cilj da se ne razdvajamo mnogo jer je Damjan mali i najbitnije mi je da je i on tu zajedno sa Jelenom – priča Sloba, pa ističe da ne uspeva i da nađe vremena da se opusti.

Pa, stignem ponekad ako peva neko koga ja volim, uglavnom su to termini od 11 do 1 jer ne smem baš mnogo da zaginem ali nekad odem malo kasnije. Ponekad popijem piće, ali ne volim toliko da pijem alkohol.

Foto: ATA Images

 

Naposletku, Sloba je za „Premijeru – vikend specijal“ zaključio da rado daje bakšiš svojim kolegama.

To obožavam, uvek sam bio široke ruke i nekako lepo je kad se to sve vrti, nije lepo kad sve držiš za sebe, mene ispunjava kad dam, a ne da uzimam.

sledeća vest

Originalni tekst