Sloba Radanović retko postavlja slike na društvene mreže, ali od kada je postao otac malog Damjana, voli svojim fanovima da pokaže kako uživa sa svojim naslednikom.

Slobodan Sloba Radanović pokazao je na društvenim mrežama fotografiju sa sinom Damjanom, kog je dobio u drugom braku sa Jelenom Radanović. Pevačev sin je napunio šest meseci, pa je pevač odlučio da ovo podeli sa svima na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen

 

– Smisao života! Napunio šest meseci – stoji na “storiju” Radanovića, dok na fotki vidimo ručicu njegovog naslednika.

Foto: Instagram

 

Pevačeva supruga je, inače, nedavno otputovala kod muža na primorje, gde on boravi zbog nastupa, a tada je pokazala kako uživaju. Sloba svaki slobodan momenat provodi sa naslednikom, a tada je bio dan za plažu, pa su Radanovići to objavili na Instagramu, uz sliku iz lifta. Pevač je ponosno držao dečaka u naručju dok je Jelena slikala, a posle toga je objavila i snimak iz kola kada su se vraćali sa plaže.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Slobina žena sve iznenadila! Niko nije očekivao da će Jelena ovako da se obuče (Foto)

sledeća vest

Originalni tekst