Bilal Brajlović i Maja Marinković, susretali su se sa raznim nedaćama i negativnim predviđanjima po njihovu ljubavnu romansu, otkako su napustili šestu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Svakog dana su ih kako mediji, tako i pojedini pratioci rijalitija razdvajali i predviđali im krah, ali oni odolijevaju svim iskušenjima. Sada su to i potvrdili kada su podijelili djelić atmosfere iz porodičnog doma u Sarajevu.

Maja Marinković posjetila je Bilalov rodni kraj i kuću u kojoj je odrastao. Naravno, nisu bili potpuno sami, već u dobro poznatom društvu.

Sa njima na fotografiji, mogli smo da vidimo Bilalovog oca, te su ako je sudeći prema dokazu, veoma razdragani i veseli u Majinom druištvu.

– Familijarno! – bio je kratak i jasan opis fotografije, na kojoj se može primijetiti da su se dobro provodili sudeći prema haosu i razbacanim stvarima i đakonijama na stolu.

Ovim su još jednom pokazali koliko je njihova ljubav jaka i koliko se drže zajedno, bez obzira što je bilo onih koji su skeptično posmatrali njihov odnos.

Da li je ovo dokaz da se Maja zvanično preselila u Sarajevo i sa Bilalom otpočela zajednički život, ostaje nam da vidimo ili sačekamo njihovo oglašavanje tim povodom.

(Express/Espreso)

Originalni tekst