VOJNI kamion sleteo je u provaliju kod mesta Drenovac u planinskom kraju Vranja, saznaju Novosti. Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, stradala je jedna osoba.

СЛЕТЕО ВОЈНИ КАМИОН: Тешка несрећа у близини Врања

Novosti

U Policijskoj upravi u Vranju potvrđeno nam je da je u 9.30 prijavljena saobraćajna nesreća, te da su uviđajne ekipe krenule na lice mesta.

Uskoro opširnije…

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI JE MOGUĆE?! Rodžer Federer se oglasio o grend slem rekordu koji je oborio Novak Đoković - i to kako!

DA LI JE MOGUĆE?! Rodžer Federer se oglasio o grend slem rekordu koji je oborio Novak Đoković – i to kako!

Rodžer Federer je opet uzeo teniski reket u ruke. Ali, važnija vest od toga danas je, svakako, njegova prva javna reakcija na nedavni rekord koji je Novak Đoković postavio osvajanjem 23. grend slem titule kada je postao po treći put u karijeri šampion Rolan Garosa.

15. 06. 2023. u 21: 31

SKANDAL! Natalija Jokić pogođena limenkom u glavu na šampionskoj paradi Denvera (FOTO)

SKANDAL! Natalija Jokić pogođena limenkom u glavu na šampionskoj paradi Denvera (FOTO)

NIKOLA Jokić je sa Denver nagetsima osvojio NBA titulu, a za ovaj četvrtak bila je zakazana proslava stizanja do košarkaškog trona. Tokom te šampionske parade u dva momenta su MVP finala i njegova porodica bili u neprijatnoj situaciji.

15. 06. 2023. u 19: 31

Pročitajte više

NATALIJA JOKIĆ, DEVOJČICA KOJA U NARUČJU MAJKE BEŽI OD OLUJE: Supruga najboljeg košarkaša proterana iz Krajine - imala je samo sedam meseci

NATALIJA JOKIĆ, DEVOJČICA KOJA U NARUČJU MAJKE BEŽI OD “OLUJE”: Supruga najboljeg košarkaša proterana iz Krajine – imala je samo sedam meseci

DVA puta je Natalija Jokić bila na naslovnoj srani “Novosti”. Pre 28 godina i ovih dana. Prvi put kao beba, nešto malo mlađa od njene malene kćerke Ognjene, a ovih dana kao supruga slavnog Nikole Jokića, najboljeg košarkaša planete. Momka koji je proslavio Denver, Srbiju i pomerio granicu sporta, koji će se, od sada, meriti po rezultatima “derana iz teg Sombora”.

14. 06. 2023. u 21: 44 >> 07: 44

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst