Tiktokerka Vanja Aleksić je preko noći postala tema medija nakon što se udala za repera Nenada Aleksića Ša, a kako se spekuliše ona je u blagoslovenom stanju.

Vanja je oduševila mnoge svojom harizmom i neposrednošću, dok je Ša izazvao oduševljenje svih zbog toga što je njenog sina prihvatio kao svoje dete i ne odvaja se od njega. 

Inače, sada se spekuliše po društvenim mrežama da je Aleksićka u drugom stanju, odnosno da će uskoro dobiti i zajedničko dete.

Foto: printscreen

 

Povodom toga Nenad Aleksić se oglasio na svom Instagramu gde je demantovao ove tvrdnje, ali nije negirao mogućnost da u narednom periodu postane otac.

Reper je rekao da planira sa suprugom Vanjom proširenje porodice:

– To se podrazumeva da ćemo raditi na bebi. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst