SLAVLJE U DOMU ŠAKA POLUMENTE! Sin popularnog pevača posato otac po drugi put!

Žarko Radovančev

Popularni pevač Šako Polumenta juče je postao bogatiji za novog člana porodice , pored troje unučadi stigao je i mali junior naslednik porodice Polumenta.

Njegov sin Adis po drugi put je postao otac , pored ćerke Iria, dobio je i naslednika , kojem su roditelji dali ime upravo Šako , kao zahvalnost za sve što je njegov otac uradio za njega i njegove sestre. Poznato je da je Šako srećan deda dve unuke i unuka , ali kako sam dodaje ovo je poseban momenat jer se rodio naslednik porodice Polumenta.

TV Pink printscreen

Šako je sa svojim pratiocima preko društvenih mreža podelio deo atmosfere sa sinoćne proslave.

Ima li lepšeg osećaja nego dobiti naslednika i to imenjaka Šako Junior! Hvala ti dragi bože što sam u ovom svetu mnogo prljavih duša i vremenu podela,a i podela gde se veličaju pogrešni umesto zaslužnih….Ipak vaspitao, školovao i odgajio decu u prave ljude i roditelje. Eto doživim i dobijem prvog muškarca sa mojim prezimenom u mom domu. Mojim prezimenom koje sam srcem branio i štitio od svih vetrova koji su duvali pa se sad okrenem iza sebe sve mirno i čisto a ispred sebe zlatna unučad i evo sad dođe i moj imenjak Šako Polumenta Junior! Hvala svim našim prijateljima za sinoćnji spektakl koji smo priredili Junioru – napisao je Šako uz video snimak slavlja.

Da je prava sreća u porodici upravo je pokazao popularni pevač, koji pored bogate muzičke karijere ističe da je porodica jedino pravo bogatstvo a da je sve ostalo prolazno u životu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Originalni tekst