Pevačica je podelila snimak sa sela, gde je kosilicom kosila travu.

Slavica Ćukteraš nedavno je, kako je Informer prvi pisao, raskinula vezu sa novosadskim di-džejom, Vladimirom Aćićem. Pevačica je tada istakla da je razlog kraha romanse bilo nerazumevanje, a sada se, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, vratila svakodnevnim obavezama.

S tim u vezi, pevačica je sada na TikToku svoje pratioce iznenadila klipovima nastalim na selu, a jedan od njih posebnu pažnju je privukao javnosti.

Naime, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ zasula je rukave, te pomoću kosilice trimovala travu kraj puta. Tom prilikom, Ćukterašova se prikladno i obukla, pa je na sebi ponela udobnu majicu, šorts, ali i čizme koje su je štitila od krpelja.

Podsetimo, Slavica Ćukteraš otkrila je da je sa bivšim suprugom, golmanom Vladom Avramovim, uspela da nađe zajednički jezik u vezi sa starateljstvo nad ćerkom Viktorijom. Pevačica nije kril zadovoljstvo povodom ovoga, a opisala je i kako je izgledao njihov susret.

Foto: ATAIMAGES

 

Posle godinu dana takozvanog pakla, i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad, i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cenu… Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog deteta – rekla je Slavica za Blic.

Dragana Mirković se našla usred oluje! Morala da otkaže koncert, obratila se javnosti skrhana: Nažalost...

sledeća vest

Originalni tekst