Pevačica Slavica Ćukteraš, oglasila se na svom Instagram profilu i saopštila svojim pratiocima da ima problema sa glasnim žicama, jer je došlo do njihovog zadebljana.

Ona zbog ozbiljnog zdravstvenog problema mora da otkaže sve nastupe, što joj teško pada, pošto se sa ovim problemom susreće prvi put u životu, a čeka je i dug oporavak. 

Instagram/printscreen

Slavica Ćukteraš oglašavanje na Instagramu

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: “Ne smeš da pevaš!” A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – napisala je Slavica. 

Printscreen You Tube

Slavica Ćukteraš

Podsetimo, Slavica Ćukteraš od 2020. godine ima brojne zdravstvene probleme, ali i pehove. Pevačica je nakon pereležanog koronavirusa, ubrzo, dobila gnojnu anginu, te bila hospitalizovana. Takođe, Ćukterašovoj se nakon korone oštetio sluh, o čemu je govorila na društvenoj mreži Instagram. 2021. godine Slavica se opet zarazila kovidom, ali iste godine je povredila oko, te je morala biti, opet, hospitalizovana.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst