SLAĐANA Pop Lazić pridružila se stručnom štabu, za sada kao gost, ženske juniorske rukometne reprezentacije, koja se u Vranjačkoj Banji priprema za SP do 20 godina u Severnoj Makedoniji. Inače, legendarna rukometašica je po završetku igračke karijere u Francuskoj stekla trenersku licencu.

СЛАЂАНА ПОП ЛАЗИЋ УЗ ЈУНИОРКЕ: Наша легендарна рукометашица помаже српским надама пред Светско првенство

Slađana Pop Lazić Foto M. Vukadinović

– Utisci su mi izuzetno pozitivni! Jako sam srećna što imam priliku da prisustvujem radu ženske juniorske reprezntacije i da vidim kako se radi, kao i da provedem vreme sa devojkama. Volja za rad im ne fali, rado prihvataju savete, ali i kritike. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam ponovo deo srpske reprezentacije – ističe za sajt RSS Slađana Pop Lazić.

Poziv trenera osetila je još tokom igračke karijere:

– Tokom perioda provedenog u Frnacuskoj, jedna od obaveza bila je i učešće na treninzima mlađih kategorija. Iako sam još uvek aktivno igrala, osetila sam da mi rad sa te strane izuzetno prija. Ne pravim razliku između selekcija sa kojima bih volela da radim u budućnosti jer sam kratko vodila i seniorsku ekipu po zvršetku karijere, ali bih volela da je uvek u pitanju neka takmičarska selekcija, sa određenim rukometnim znanjem kojem bih svojim iskustvom mogla da doprinesem.

Kao neko ko iza sebe ima veliki broj nastupa na velikim takmičenjima, juniorkama pred odlazak na SP ima da poruči:

– Najbitnije je da pruže svoj maksimum. Kadetskih i juniorskih prevenstava će se uvek sećati kao jednu od najlepših rukometnih uspomena što mogu da potvrdim i zato treba da idu bez opterećenja, a sa verom u sebe i željom da se što bolje pokažu. Žao mi je što nisu imale malo više vremena za pripremu, ali po ovome što vidim, verujem u njih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst