Šaban je svojevremeno pričao o Slađani i njihovoj aferi koja nije dugo trajala.

Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini u Zemunskoj bolnici nakon duge i teške bolesti, a vest o smrti jedne od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica saopštila je njena prijateljica. 

Foto: Foto: ATA Images

 

Iako je bila veoma popularna, Slađanin privatni život je ipak bio misterija. Malo je poznato da je ona imala kratku romansu sa legendom narodne muzike, pokojnim Šabanom Šaulićem. 

Šaban je svojevremeno za medije ispričao da je na turneji „Pesma leta 1979-1980“, bio ludo zaljubljen u Slađanu, a dosta se spekulisalo čak i da joj je kupio „mercedesa“. 

Foto: Informer

 

– Ma, „mercedesa“ joj nisam kupio, jer tada su bili skromni honorari, ali imali smo simpatije jedno prema drugom. Slađana je tada bila jedna od najboljih mačaka na estradi. Nije tu bilo bog zna kakve ljubavi, nije to nešto dugo ni trajalo, u stvari sve je to trajalo koliko je trajala i ta turneja. A o „merecedesu“ ni govora, kako njoj da kupim „mercedesa“, a ja vozio „fiću“ u to vreme, narandžaste boje – rekao je Šaban tada za „Express.ba“. 

Orila se Bela kuća! Ovaj razgovor je čekala cela nacija - Miona i Stanislav u nikad žešćem sukobu! Pljuštale uvrede kao kiša

sledeća vest

TV

NATO je hteo da pokazuje silu nad Srbijom! Šljivančanin: Zapad je uvek mrzeo naš narod i hteli su da nas unište! Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst