Slađa Zubčević se oglasila i progovorila o tome s kakvim se problemom suočila. Neko je Fejsbuku prijavio njene snimke s nastupa i okarakterisao ih kao govor mrženje.

Oni su skinuti, ali pjevačica je uspjela da ih vrati i tako riješila problem. Ovo nije prvi put da se dešava, a ona se obratila zlobnicima oštrim tonom. Stavila im je do znanja da joj ne mogu naštetiti.

-Toliko daleko ide zloba i ljubomora da su mi neki paćenici prijavili tri snimka, i to dva gdje Vlatko svira, i jedan sa Vlatkom i Dejanom. Prijavljeni su Fejsbuku kao zamislite “govor mržnje”. Vratila sam ih… pa su onda pokušali da mi obore nalog, ponovo. Pa, šta vi mislite da možete osporiti nečiji kvalitet i vrijednost tako što ćete prijavljivati video snimke na društvenim mrežama i obaranjem naloga?Tako ste i meni radili godinama unazad, pa evo me i dalje imam istu titulu i pjevam bolje nego ikada. Prijavljivali su mi svaki drugi video gdje pjevam sa ljudima koji mnogo vrijede poput Kaltaka, Borka, Zorana, Buze… Evo sada vam i Vlatko i Dejan smetaju, zašto? Ne možete vi prijaviti toliko puta koliko ja mogu objaviti. Vama koji se bavite ovim zlodjelima želim dug život i dobro zdravlje, da propratite sve naše uspjehe, a od mene i Makedonca ono najbolje tek dolazi ove godine u tandemu. Prc – poručila je ljutito Slađa.

Originalni tekst