Slađa Delibašić (55) rešila je da pokori estradu sa ćerkom Silviom Đogani (34), s kojom nastupa zajedno.

Na promociji koju su organizovale u jednom beogradskom klubu svi su se okretali za atraktivnom denserkom, a ona je za Informer samouvereno rekla da sebe smatra najzgodnijom pevačicom iako uveliko “gazi” šestu deceniju života!

Foto: Insajder/Zoran Sinko

 

Imam 55 godina i najbolja sam riba na estradi! Baš mi prija ta laskava titula, koju, eto, svake godine dobijam. Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se “picnem” jer stvarno nemam ništa protiv estetskih korekcija. Volela bih da mi koleginice stanu na crtu, da se skinemo i uporedimo, mada bi najbolje bilo da postoji žiri koji bi ocenio naš izgled. Ne znam koja bi pevačica mogla u tom smislu da mi parira! Imam ogledalo, svesna sam sebe i svojih kvaliteta, mada smatram da je najbitnija lepota iznutra. Važno je da budeš pošten, da nisi izdajica i kukavica i da ne varaš, a ja sam baš takva – kaže Slađa.

Njena ćerka Silvia, koju je denserka dobila u braku sa Đoletom Đoganijem, ponosna je što liči na majku.

Foto: printscreen instagram

 

Lepa sam na mamu i to mi svi govore, pogotovo otkad sam prešla tridesetu. Aktivno treniram, zdravo se hranim i želim da budem savršena kao mama. Veoma smo vezane, treniramo i nastupamo zajedno, ona je moj najveći oslonac, uvek je tu za mene i na tome sam joj beskrajno zahvalna. Volela bih da budem dobra majka svojoj ćerkici kao što je ona meni – priča Silvia.

Iako je najpoželjnija, Slađa otkriva da je sama!

Prija mi samoća, mislim da je to tajna mog dobrog izgleda. Shvatila sam da frajera za mene nema! Mogao bi da me osvoji samo muškarac koji ima dušu i koji poštuje moje kvalitete. Bitno mi je da mi bude lojalan, da bude drug, brat i, najvažnije, da bude pravi muškarac! – priča denserka, a njena ćerka dodaje da ona nema ljubavnih problema:

Imam dečka fudbalera! Bio je u Zvezdi, sada igra u inostranstvu, ali neću da otkrivam njegovo ime. Zasad krijemo našu ljubav, a kada se desi pravi momenat, pojavićemo se zajedno. Ćerka Tia bi volela da dobije brata ili sestru, pa što da ne, možda se ponovo udam!

Foto: Youtube printscreeen

 

Đole nije došao na promociju jer mu je spot eksplicitan

Đole Đogani nije došao na promociju pesme “Mili” svoje ćerke Silvie.

Tata nije došao na promociju jer smatra da je spot eksplicitan. On je iz nekog drugog vremena i ovakav vid umetnosti mu se ne dopada – kaže Silvia, a Slađa dodaje da bivšem mužu ništa ne zamera:

Nisam ljuta što nije došao. Mi smo u dobrim odnosima, viđamo se, dolazi kod nas kući, dobar je prema deci…

Silviju su podržali denseri Doktor Igi i Sani i Natalija Trik FX, ali i reperi Nenad Marinković Gastoz i Tozla.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Prvo pojavljivanje Zvezdana nakon raskida sa Anđelom, pa otkrio svoj status veze!

sledeća vest

Originalni tekst